Cum te aranjezi de revelion (I)

22 12 2009

Finalul acestui an se apropie cu pasi repezi.

Ce motiv mai bun ar fi pentru a-ti schimba look-ul, daca nu chiar noaptea de revelion?

La Mignonne vine in ajutorul tau si iti ofera cateva sfaturi despre cum ar trebui sa abordezi seara trecerii dintre ani. Foloseste aceste sfaturi pentru a-ti face prietenele un picut invidioase sau, de ce nu, ca sa faci o surpriza partenerului tau.

Machiajul este o parte esentiala a look-ului tau de sarbatoare. Trebuie sa fie un pic diferit de ceea ce s-a purtat in acest an astfel incat sa prevesteasca schimbarea. In acelasi timp, el trebuie sa reziste pe tot parcursul petrecerii, poate chiar pana dimineata.

Inainte de a aplica machiajul, primul pas este exfolierea pielii si hidratarea intensa a acesteia cu o crema care sa deschida tenul. Dupa aplicarea unui fond de ten rezistent, poti incepe sa folosesti accentele anului 2010: pudra translucida, care iti lumineaza pielea, tonuri de roz rosiatic si purpuriu pentru obraji si pometi, dar si umbre realizate cu efect de fumuriu sau metalizat pentru pleoape.

Inainte de a aplica umbrele, ai grija sa delimitezi conturul ochiului cu o linie foarte fina.

Pentru a obtine efectul perfect de fumuriu, aplica argintiu doar pe partea de jos a pleoapei, delimitata de linie, iar deasupra acesteia aplica nuante de grafit estompand foarte bine, in acest fel, trecerea dintre cele doua zone.

Pentru buze poti folosi nuantele de rosu sau rubiniu, cele care se anunta a fi in trend in urmatorul an. Daca doresti sa pastrezi ceva din look-ul anului care a trecut, poti folosi cu incredere gloss.

(va urma)

La_Mignonne_revelion_2010_coafura_cosmetica_machiaj_look


Actions

Information

Leave a comment