Epilare progresiva SPL

E vară. Ce mai aştepţi? Hai la plajă! Cum adică nu se poate? Şi de ce te văd purtând vara pantaloni sau bluze cu mânecă lungă? Când te vede şi pe tine soarele? Ok, ştiu ce-ai să-mi zici: aceeaşi veşnică problemă a epilatului: nervi, timp pierdut, disconfort… şi asta o dată la câteva zile, de multe, multe ori pe an… ce mai, îţi vine să te laşi lehamite.Îţi recomand să încerci epilarea progresivă cu lumină pulsantă. Este o metodă de epilat modernă, eficientă şi cu efect îndelungat, ca să nu-ţi mai spun că se aplică foarte uşor şi că îţi oferă maxima siguranţă şi confortul de care ai nevoie atunci când vrei să arăţi mereu bine.

Întreabă-ţi acum cosmeticiana despre cea mai avansată tehnică franceză de epilat şi vei primi toate informaţiile dorite. Nu uita să-i aduci aminte să-ţi povestească şi despre minunile pe care le face lumina pulsantă în cazul petelor pigmentare, cuperozei sau micilor riduri!

Rămâi frumoasă şi gândeşte-te la cum va fi după: soare, soare şi …hăinuţe cât mai decoltate. O să-mi povesteşti la toamnă cum a fost, da?
Scapă de părul nedorit şi elimină defectele pielii cu ajutorul luminii pulsante!

Acest proces de epilare utilizează energia luminii pentru a realiza o îndepărtare a părului graduală şi de durată. Energia luminii este absorbită selectiv de către melanina din păr şi este transmisa către foliculul pilos.

Rezultatul: foliculul este anihilat sub acţiunea căldurii transmisă prin firul de păr.


2 responses

18 09 2009
Yre

Buna seara,
Epilarea progresiva la ce inerval de timp se face? Necesita un tratament anume?… Cum se procedeaza?.. Va multumesc

15 06 2010
Daniela

Buna seara ,
Am si eu o nelamurire. Preturile afisate de dumneavoastra pentru epilarea progresiva SPL sunt pentru o singura sedinta sau pentru intreg tratamentul?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: