La Mignonne

Oglindă, oglinjoară, cine-i mai frumoasă?

Pentru că te cunoşti cel mai bine, la întrebarea asta poţi să răspunzi numai tu…

Prejudecăţile despre cum ar trebui să arate o femeie frumoasă nu mai sunt valabile în zilele noastre. Nu este totul să fii tânără sau să ai dimensiunile unui manechin… O femeie ajunsă la a doua tinereţe poate fi la fel de atrăgătoare şi de strălucitoare ca o tânără de 20 de ani. Vei fi mereu frumoasă în ochii celor care te privesc, vei stârni emoţie, inspiraţie şi, de ce nu, invidie… Important este sã fii conştientă de calităţile tale şi să descoperi acel „nu ştiu ce” de care cei din jurul tău vor fi mereu fascinaţi.

Pentru asta există prietena ta cea mai bună, La Mignonne.

De ce La Mignonne? Pentru că aici găseşti intimitate, pasiune, apropiere, relaxare, căldură. Pentru că aici eşti răsfăţată, străluceşti şi eşti mereu frumoasă.

Programează-te pentru o consultaţie GRATUITĂ în domeniul designului corporal (masaj medical – 90 de minute) sau pentru cele mai bune servicii de epilare definitivă SPL, terapie LED Serenity, fotoregenerare SPL, radiofrecvență bipolară, cavitație, vacuum, mezoterapie, cosmetică, coafor, masaj sau manichiură-pedichiură.

Te aşteptăm într-o zonă a Bucureştilor care aminteşte de stilul clasic parizian, pe strada Romulus nr. 35, între Hala Traian și Piața Unirii.

Vino să vorbim mai multe despre frumuseţe şi, de ce nu, la un ceai, să ne cunoaştem mai bine.

Chiar şi oglinda-oglinjoară ţi-a spus că vom fi cele mai bune prietene, nu?

La Mignonne. Frumuseţea nu are vârstă.


_6141521 _6141518 _6141513 _72150191 _6141517


Coafură

În jurul aspectului şi culorii părului s-au ţesut multe poveşti în timp. Au apus vremurile când roşcatul era asociat cu pasiunea sau blondul cu inocenţa. Culoarea părului, la fel ca stilul şi modul în care îl porţi, reprezintă elemente pline de semnificaţie, sunt elemente complexe ce topesc în ele trăiri şi senzaţii.

Odată cu schimbarea sezonului, fiecare femeie simte nevoia unei schimbări exterioare, în acord cu starea sa de spirit. Fie că vorbim de un roşu pasional, un blond dulce sau un brunet senzual, culoarea părului trebuie să te reprezinte, să afişeze o anumită faţetă a personalităţii tale dominantă într-o anumită perioadă.

Cât despre coafură şi forma părului, ţi le alegi în funcţie de ocazie: un coc lejer pentru un cocktail cu colegii, un bob cuminte ce te va duce cu gândul la nopţile pariziene, şuviţe rebele pentru un weekend la piscină şi câte şi mai câte.

Nu ne propunem doar să modificăm forma sau lungimea părului tău, ci vrem să dăm o formă frumoasă stării tale de spirit şi să-ţi oferim un strop de culoare, modernism şi efervescenţă. Este vremea culorilor şi a stilurilor de orice fel, de aceea poate că acum este cel mai uşor să-ţi exprimi stilul prin intermediul podoabei capilare. Te invităm acolo unde buna dispoziţie se transformă rapid în prietenie şi rasfăţ.

La Mignonne susţine părul cu personalitate şi te aşteaptă pentru a-ţi crea o nouă identitate, potrivită ţie.

Manichiură – Pedichiură

Unghiile – colorate, şlefuite, lungi sau scurte – sunt o operă de artă în miniatură şi simbolizează grija faţă de propria ta persoană.

Îngrijirea unghiilor cunoaşte numeroase stiluri, cât despre culori îţi poţi alege câte o nuanţă pentru orice moment al zilei. Răsfăţul general este efectul unei manichiuri executate „à la carte”.

Pedichiura este, de asemenea, un ritual elaborat ce implică emoţie şi dedicare. Fiecare unghie trebuie să te reprezinte, să poată exprima felul tău de fi. În salonul nostru de sănătate şi frumuseţe, unghiile tale se vor bucura de un retuş regal: nicăieri nu se vor simţi mai apreciate şi mai bine puse în valoare. Alege din multitudinea de culori şi stiluri, combină-le şi crează-ţi o ţinută sau o stare de spirit pornind de la semnătura frumuseţii tale, unghiile. Alege un alb pretenţios pentru seri de vară, un roz pal pentru o zi de muncă sau roşu aprins pentru nopţi pasionale. Dacă nici una dintre combinaţiile oferite de salonul nostru nu e în ton cu starea ta de moment, poţi opta oricând pentru clasica manichiură franţuzească. Vei avea o ţinută ce denotă stil orice tip de haine ai îmbrăca.

Îţi doreşti şi tu o stare de bine, atât interioară cât şi exterioară?

Ştii bine unde să ne găseşti!

_6141569 _6141508 Red Nail Polish

Cosmetică

Se spune că faţa exprimă personalitatea unei persoane. Este de ajuns să ţi-o imaginezi pe Monalisa ca să realizezi că trăsăturile feţei sunt cel mai de preţ lucru al imaginii tale. Stilul de viaţă se reflectă permanent în felul în care arată tenul tău. Poate fi obosit, stresat, suprasolicitat sau – dimpotrivă – relaxat, radios, plin de viaţă. Fie că aminteşte de nopţile arămii ale Indiei, de albul glacial al Nordului îndepărtat sau de măsliniul mediteranean, tenul tău are nevoie de o îngrijire de cea mai bună calitate şi de foarte multă atenţie.

La Mignonne îţi arată cum tenul bine îngrijit poate renaşte văzând cu ochii prin folosirea luminii pulsante, cea care are un aport determinant în fotoregenerarea pielii. Tehnologia SPL de la YPERION îţi oferă fără efort un tratament sigur şi rapid. Te poţi bucura de un ten minunat prin îngustarea porilor, refacerea texturii pielii şi reducerea roşeţii. Lumina pulsantă îţi luminează tenul, oferindu-i un aspect tânăr, ferm, sănătos. Cum ar fi să ştii că există o tehnologie care îndepărtează petele pigmentare, cuperozele inestetice sau micile riduri, totul fără nici cea mai mică urmă de durere? Ai încerca-o imediat, nu?

Întreabă-ţi acum cosmeticiana şi află totul despre binefacerile folosirii luminii pulsante! Rămâi frumoasă şi gândeşte-te că vei avea o piele fină, perfectă şi că vei putea purta oricând haine subţiri şi decoltate…

Nu, nu pare visul unei nopţi de vară… La Mignonne face ca orice vis să devină realitate şi te aşteaptă cu porţii mari, îndestulătoare, de răsfăţ.Tratamente corporale

Vechiul dicton „Mens sana in corpore sano” este mai actual ca oricând. Pentru o armonie de necontestat este nevoie ca starea interioară de bine să se contopească cu un trup sănătos. Vechii greci aveau un adevărat cult pentru trupul perfect şi bine îngrijit. Corpul reprezintă înfăţişarea exterioară a spiritului tău. Feminin, delicat, bine proporţionat, armonios. Cu toate visăm la dimensiuni perfecte, însă adevărul este că stilul prin care fiecare femeie se exprimă este diferit, iar acest lucru se observã uşor. Kilogramele în plus sunt un impediment în momentul în care simţi că nu te reprezintă, în momentul în care realizezi că nu te simţi confortabil cu look-ul tău. Acordă corpului tău atenţia de care are nevoie.

Pe lângă tratamente de detoxifiere a organismului, aplatizare a abdomenului, stopare a grăsimii şi calmare a durerilor musculare, La Mignonne te răsfaţă cu cele mai bune tratamente la rece cu produse franţuzeşti de la Mary Cohr. Mai mult decât îngrijire şi atenţie, la noi te vei bucura de o atmosferă relaxantă şi prietenoasă, unde vei putea să creezi armonie în trup şi suflet. Avem grijă de corpul tău şi vrem să-ţi oferim liniile perfecte, curbele lascive şi sănătatea de care ai nevoie pentru a te bucura de ele.

Gustã şi tu din nectarul zeilor! Tinde spre ideal, atât pentru corp, cât şi pentru spirit! Imaginează-ţi locul în care poţi pluti în frumuseţe şi în care te poţi bucura de binefacerile tratamentelor corporale. Ai ghicit, eşti în salonul de sănătate şi frumuseţe La Mignonne.

Epilare

Ce-şi doresc femeile? Evident, siguranţă şi frumuseţe… O seară de vară, un vin rubiniu, o delicată aromă de mosc şi un strop de feminitate desăvârşesc o seară perfectă. Când păşeşti pe plajă, într-un amurg învăluit de ultimele scântei din soare, o piele fină devine o necesitate. Te simţi mai sigură pe tine şi mai frumoasă atunci când poţi îmbrăca ce îţi doreşti fără a te gândi la neajunsuri precum părul nedorit. Abia atunci feminitatea ta se poate exprima dulce, atât în interiorul cât şi în exteriorul tău. Eternul feminin, pe lângă o stare interioară adecvată presupune un aspect exterior ce face lumea să exclame: „radiezi de frumuseţe!”. De ce să ai grija epilatului o dată la câteva zile când poţi păstra o piele fină, fără iritaţii şi pentru un timp îndelungat?

Soluţia recomandată de noi este epilarea cu luminã pulsantă. Tehnologia pe care o utilizăm – SPL (square pulsed light) – este de departe cea mai confortabilă, mai uşor de folosit şi mai eficientă din domeniul luminii pulsante: energia este transmisă sub forma unui singur impuls, de 5 ori mai puternic decat cel IPL si de intensitate constantă. Acest sistem inovativ conduce la tratamente eficiente în orice situaţie şi elimină riscul oricărei arsuri. Prin şedinţe repetate, blânde cu pielea ta şi nedureroase, epilarea progresivă va deveni, în cel mai scurt timp, preferata ta. Epilatul nu trebuie să fie o corvoadă, el poate fi – dacă vrei – o rutină a frumuseţii. De ce să nu laşi ca feminitatea să devină şi pentru tine un răsfăţ? De ce nu încerci şi tu epilarea cu lumină pulsantă?

Te aşteptãm cu drag!

42-16534883 epilare21 epilare31 epilare41

Machiaj

Calvin Klein spunea: „Cel mai bun lucru este să arăţi natural, însă este nevoie de machiaj pentru a arăta natural.”

Machiajul nu numai că defineşte naturalul, ci dă şi o notă de prospeţime, reprezentând acel diferenţiator între naturalul frumos şi naturalul neglijent.

Mai mult, pe lângă dificila sarcină de a masca micile imperfecţiuni şi de a sublinia delicat trăsăturile care prezintă avantaje, machiajul are rolul de a proteja şi de a păstra pielea sănătoasă. Un machiaj de calitate nu modifică structura pielii, protejând-o de toţi factorii externi cu care vine în contact, indiferent că vorbim despre vânt, căldură sau frig. Adevărul este că machiajul este o artă. Aşa cum o încărcătură haotică de stiluri transformă o operă valoroasă într-un kitch, la fel se poate întâmpla şi în cazul unei încărcături de farduri care produc un efect invers celui dorit. Strălucirea, culoarea, nuanţa, lumina, consistenţa şi cantitatea oricărui produs de machiaj trebuie să rezoneze cu personalitatea fiecărei femei. Frumuseţea trebuie atent subliniată cu ajutorul creionului de contur, trebuie îmbogăţită cu o textură potrivită de fond de ten, trebuie evidenţiată cu un vârf seducător de culoare.

La Mignonne nu impune rigori în artă şi machiaj, ci îşi propune să readucă machiajul la rang de artă. Atâta timp cât ne încântă privirea, putem considera şi machiajul o operă de artă, nu?

958356_325972431 958357_473135571 906041_100902551
Masaj

Zile de serviciu stresante, sefi pretentiosi, colegi dificili si necomunicativi …lista poate continua la nesfarsit.

Sa fii femeie nu este usor, mai ales intr-o lume in care succesul, atat pe plan profesional cat si social, depinde foarte mult si de aspectul tau fizic si de starea de dispozitie. Fie ca ti-a fugit gandul la o ora de rasfat si relaxare, fie ca iti doresti un aspect mai ferm si mai catifelat al pielii, sau pur si simplu durerea de spate de dimineata nu-ti da pace, La Mignonne este alaturi de tine prin diverse tipuri de masaj menite sa satisfaca orice nevoie.

Inchide ochii si imagineaza-ti cum ar fi ca dupa o zi plina de stres si griji cotidiene sa iti oferi o ora doar pentru tine si sa iti poti bucura simturile si pielea cu un masaj de relaxare realizat de unul dintre profesionistii nostri. Degetele antrenate ale maseurilor nostri, cremele miraculoase si aromoterapia au facut o magie pentru tine: grijile au disparut, iar starea de bine s-a instalat in trupul si in mintea ta.

Lasa-te cucerita de aceasta stare de bine si da-ti frau liber imaginatiei si visurilor: o piele ferma, tonifiata, fara urma de celulita, demna de podiumurile de defilare internationale. Nu, nu este un vis. Esti mai aproape decat credeai de un corp perfect si sanatos. Masajele anticelulitice profesioniste si cremele pe baza de iedera din gama Anesi si Ardes lucreaza pentru tine, pentru coapse ferme, abdomene netede si brate suple. Un corp frumos sculptat si modelat este cel care iti da increderea in tine, increderea de care ai nevoie pentru a fi femeia de afaceri de succes, mama ideala, femeia frumoasa, sotia admirata si de ce nu copilul mereu rasfatat. Dar sa nu uitam ca un corp frumos nu inseamna totul. Frumusetea corpului tau trebuie dublata de sanatate. De aceea, specialistii nostri iti ies in intampinare cu o oferta complexa pentru masajul terapeutic: presopunctura, reflexoterapia si micromasajul meridianelor energetice.

Din cele mai vechi timpuri pana in prezent, mesajul terapeutic a fost intotdeauna recomandat pentru diagnosticarea, prevenirea si tratarea diverselor afectiuni. Masajul este un obicei sanatos de care iti recomandam sa abuzezi fara retineri. Si pentru ca suntem mereu la curent cu ultimele aparitii in domeniul masajului, iti propunem mezoterapia virtuala: un masaj simplu cu un aparat special-acesta stimuleaza pielea pentru o mai buna absorbtie a substantelor active benefice pielii tale. Fie ca iti doresti un tratament facial (impotriva acneei, ridurilor, liniilor fine, de regenerarea a tesuturilor sau pentru un plus de confort adus pielii tale) sau un masaj anticelulitic, mezoterapia virtuala este raspunsul tuturor problemelor tale.Mezoterapie virtuala

Tratamentele de infrumusetare au evoluat mult in ultimii ani. Daca in trecut se recurgea la tratamente dureroase si cu efecte nu foarte vizibile, noile tratamente au o abordare opusa: durere minima si urmari imediate. Mezoterapia este un astfel de tratament – minune pentru piele si corp.

Mezoterapia virtuala presupune un masaj asigurat de un aparat special care dilata porii pielii determinand accelerarea asimilarii substantelor active aplicate pe aceasta. Urmarea: substantele ajung mult mai rapid in mezoderm, stratul pielii responsabil cu aspectul acesteia, au efect maxim, iar rezultatele sunt uimitoare. Nu trebuie decat sa stai relaxata in timp ce specialistul cosmetician realizeaza masajul in zona pe care doresti sa o infrumusetezi, pentru ca mai apoi sa te bucuri de efectul instant al procedurii.

Care sunt efectele?

Mezoterapia virtuala poate sa te ajute in multe probleme ale pielii sau ale tesutului adipos. Cine nu isi doreste o piele mai ferma si mai frumoasa sau un corp bine sculptat, fara celulita? Prin acest tip de tratament poti elimina celulita sau depozitele de grasime localizate, putand sa iti conturezi corpul asa cum iti doresti. Deasemenea, poti sa reduci eventualele edeme aparute, sa ajuti la regenerarea tesuturilor sau sa cresti fermitatea pielii de pe brate, coapse sau fese. Daca zona fetei este cea pe care ai dori sa o ingrijesti mai bine, tot mezoterapia virtuala poate fi solutia. Ea are efecte benefice asupra semnelor de imbatranire pe care le prezinta pielea: riduri, cearcane sau linii de expresie. Daca vrei sa corectezi acneea, tratamentul prin mezoterapie poate avea efecte evidente in doar cateva sesiuni: pielea este vitaminizata, in timp ce urmele dispar odata cu fiecare sedinta de tratament.

Fotografiile de mai jos sunt elocvente, nu?


Inainte de tratament

inainte de tratament 1 inainte de tratament 2

Dupa tratament

dupa tratament 1 dupa tratament 2

Pentru a citi specificatiile tehnice ale aparaturii folosite click AICI.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: