Trenduri pentru tunsorile din 2010 (II)

17 12 2009

Anul 2010 aduce destule noutati in ceea ce priveste stilul coafurilor, motiv pentru care La Mignonne iti ofera cateva idei privind stilurile pe care poti sa le abordezi in 2010:

Pentru ocaziile speciale, parul mediu spre lung merita o aranjare atenta, eleganta si stralucitoare, care sa se inspire din modelul anilor ’40. Acest look a fost folosit de Christian Dior si este caracterizat prin onduleuri ferme si cararea pe lateral. Nu trebuie sa ai un anumit tip de par, aceasta coafura potrivindu-se tuturor tipurilor existente.

Odata cu lungimea parului creste si numarul modurilor in care poti sa-l aranjezi.

Pentru 2010 poti alege un stil asemanator anilor ’40 sau chiar ’70. Daca in cazul primului stil buclele trebuie sa fie ferme si stralucitoare, pentru stilul anilor ’70 ai nevoie de bucle line si naturale.

Alege stilul care se potriveste cu tipul parului tau in asa fel incat coafura sa reziste mai mult timp.

Nu ezita sa incerci ceva nou prin folosirea unuia dintre multele produse de styling de pe piata, singura conditie e sa le folosesti astfel incat sa obtii efectul maxim.

O alta tendinta pentru parul lung observata in prezentarile de moda pentru anul 2010 este parul lasat in mod natural pe umeri. Fie ca este drept, ondulat sau cret, parul poate fi aranjat foarte subtil cu conditia sa fie ingrijit, sanatos, cu reflexii atragatoare.


Actions

Information

Leave a comment